Ring til os

Døgnvagt (24/7/365) 56 13 00 50

Send os en mail

info@talevarsling.dk

Åbningstider

Man-tors 08-17.00 fredag 08-16.00

4EVAC

4EVAC

COMPACT 500

COMPACT Networked VACIE-løsningen er baseret på distribueret box-forstærkere koncept. Denne avancerede digital lyddistributions teknologi repræsenterer en række kompakte, selvstændige vægmonterede kontrol- og indikerende tale-alarmpaneler, der skaber et fleksibelt og stadig nemt at styre distribueret VACIE-koncept.

COMPACT er et grundigt stemme evakuering ‘system-in-a-box’ koncept, der tilbyder enkelheden af ​​et stand-alone konventionelt system og fordelene ved global netværkstopologi.

COMPACT driver 2 ‘live stream’ lydkanaler og en seriel datakanal (RS485) over en overflødig Global-Network-Loop til globale zoner og driver en 6-kanals beskedspillere, der sender synkroniseret lyd til de lokale zoner. På denne måde har hver COMPACT evnen til at generere 6 forskellige lydstrømme, der samtidig spiller ind i de lokale zoner.

Hver COMPACT indeholder den nødvendige routing til at betjene op til 6 enkeltzoner med 6 x 100 W RMS med ekstra aktiv backupforstærker. Med maksimalt 255 boxed-VACIE-paneler i et globalt netværk, hvor hver 6-zoner betjener, kan en enkelt installation nå mere end 1500 højttalere, akkumuleret i flere kaldeszoner inden for en arkitektur med 256 prioriteter.

COMPACT er udstyret med en bred vifte af førings- og efterbehandlingssoftware moduler som volumen controllere, routing, blanding, switching og prioritering. Behandling af komponenter som; equalizers, begrænsere og forsinkelseslinjer gør COMPACT egnet til jobbet.

De integrerede lokale meddelelseslagringsmoduler (WAV-format) med en samlet lagerkapacitet på 16 lydfiler kan fordeles samtidigt over de 6 lokale udgangsledninger, der betjener faseflytning. Status for den digitale lydmeddelelseslager og selve meddelelserne overvåges.

Alle meddelelseslagringsmoduler er synkroniseret mellem flere COMPACT-udgangsledninger til synkroniseret stor områdehændelsesadvarsel.

Fuldt kompatibel:
For at sikre ro i sind for både installatøren og slutbrugeren er 4EVAC produkter tredjepart godkendt og certificeret til relevante europæiske standarder.

4EVAC godkendelser går ud over minimumskravene, herunder EN54-16: 2008EN54-4: 2006EN54-17: 2005 og EN50130-4: 2011

COMPACT-distribueret VACIE leveres i en enkelt kasse udstyret med:

Kompatibel batterioplader til jobtilpasning 24 VDC backup Batterier skal overholde nationale standarder;
Batteri backup lagring for batteristørrelser fra 12 V / 10 AH til 12 V / 55 AH;
2 x overordnet netværksporte (RJ45) redundant ring;
3 lokale lokale porte (RJ45) lokale I / O-enheder (Surveilled);
2 x BGM (One reserved for frontpanel Brandmikrofon);
8 x GPI-terminalblok (Opto-isoleret);
8 x GPO-terminalblok (åben kollektor);
Sikker udgang: EVAC & FAULT;
Sikker indgang: RESET, SILENCE & 6x EVAC;
6 kanal 16-besked lokal besked afspiller
USB-interface;
Forlagret og udskifteligt SD-kort;
6 x 100 V / 50 V line output;
4 x DA200-forstærkermoduler:
3 x DA200 forstærkere til 6-zoner
1 x DA200 forstærker til aktiv backup.

Specifikationer

COMPACT er et grundigt stemme evakuering ‘system-in-a-box’ koncept, der tilbyder enkelheden af ​​et stand-alone konventionelt system og fordelene ved global netværkstopologi.

COMPACT driver 2 ‘live stream’ lydkanaler og en seriel datakanal (RS485) over en overflødig Global-Network-Loop til globale zoner og driver en 6-kanals beskedspillere, der sender synkroniseret lyd til de lokale zoner. På denne måde har hver COMPACT evnen til at generere 6 forskellige lydstrømme, der samtidig spiller ind i de lokale zoner.

Hver COMPACT indeholder den nødvendige routing til at betjene op til 6 enkeltzoner med 6 x 100 W RMS med ekstra aktiv backupforstærker. Med maksimalt 255 boxed-VACIE-paneler i et globalt netværk, hvor hver 6-zoner betjener, kan en enkelt installation nå mere end 1500 højttalere, akkumuleret i flere kaldezoner inden for en arkitektur med 256 prioriteter.


IMPACT

IMPACT DCA-2.500 er en kompakt 2U, 19 “, 2-kanals klasse-D transformator isoleret effektforstærker til 100 V og 50 V distribuerede højttalersystemer. Forstærkerens udgange kan overføres til en svimlende 1000 W. Den indbyggede EN54-4 kompatible skalerbare oplader med en temperatursensor gør denne forstærker til den FIRST EN54-4-certificerede på markedet.

DCA-2.500 D-Class forstærkeren giver en kraftig lydforstærkning certificeret til EN54-16 og EN54-4. Den leverer 2×500 W udgange og er anbragt i en 2U 19-tommers rackhousing.DCA-2.500 er udstyret med en indbygget skalerbar batterioplader med en temperatursensor, der er EN54-4-kompatibel. Op til tre DCA-2.500 forstærkere kan stables sammen og dele en enkelt batteripakke, der giver sikkerhedskopiering og genopladningsfunktioner.

Forstærkeren er designet langs “old school” linjer og har en transformer isoleret med 100 V og 50 V udgange til distribuerede højttalersystemer. Det kan også køre i bro-mode for at producere en svimlende 1000 W. Med avanceret design sætter DCA-forstærkeren en standard til de mest krævende projekter.

DCA-2.500 kan prale med en dobbelt spændingsforsyning kombineret med en sekundær 24 VDC batteri backup, afgørende for ultimativ pålidelighed og holdbarhed i et VACIE system.
En master / slavesystemarkitektur, dikteret af AMP-LINK, regulerer batteriopladningsproceduren og statuskontrollen.
AMP-LINK-modulet tilbyder en lokal analog AUX-indgang til afspilning af lokal musik i kanal A og / eller B. Dette giver mulighed for integration af tredjeparter for erhvervsmæssig anvendelse og overholder derfor VACIE-standarderne.

4EVAC COMPACT CONTROLLER input kort specifikationer:

AMP-link med 2 prioriterede lydstrømme med dynamisk opgave.
Lydindgang til lokal kilde, kan skiftes til CH A / CH B eller begge dele.
Indgangssignalbeskyttelse (gain control)
Lyddæmpning for lokal kilde
Lyddæmpning for CH A / B
Afbrydelse af batteriladning
NON-EN54-16 indstilling (kun til kommerciel brug)
Lydkilden til lokal kilde vil dempe under overstyringssignalet fra AMP-link.


4E-FMP

Håndholdt Brandmands-panel mikrofon

Valgfri / service udskiftningsenhed til COMPACT kontrolpanelet.

Håndholdt brandmandens mikrofon med ALL-CALL-knap;
Kurvlængde: 1,10 m;
Elektrisk overvågning;
Adgangsniveaubeskyttelse med gennemsigtigt beskyttelsesdæk;
Dimensioner: 160x50x40 mm (LxWxH);
Vægt: 175 gr.

 


4E-FMT

Brandmands-mikrofon med touchscreen kontrol, væg og desktop version.

4E-FMT er en stationær / vægmonteret mikrofonstation med touchscreen panel. Det kan adressere op til 255 zoner og udløse alle kilder eller beskeder, der er tilgængelige i hele systemet.

4E-FMT tilbyder nødmodus (brandmandens dør åben), hvor nødmeddelelser og brandmandens mikrofon er til rådighed. 4E-FMT er tilsluttet L-Net-grænsefladen på COMPACT eller IMPACT-hovedenheden og kan være daisy-chained med flere L-Net-enheder. 4E-FMT er dedikeret til nød evakuering ledelse. 4E-FMT omfatter fejlovervågning og EVAC-funktionalitet, og er derfor egnet som nødmikrofon.

Tabelforlængelser og vægbeslag er inkluderet;
Håndholdt brandmandens mikrofon med ALL-CALL-knap;
Elektrisk overvågning;
Kurvlængde: 1,10 m;
Obligatoriske indikatorer Kraft, Evac, Fejl, Optaget;
Adgangsniveaubeskyttelse med gennemsigtigt beskyttelsesdæk;
Adressable: 0 – 255;
Automatisk forstærkningskontrol på mikrofonchip;
Konfigurerbar 7 “berøringsskærm til kaldekontrol og statusinformation;
2 x RJ45 til Ring, Spor eller Daisy-Chain Interfacing;
Dimensioner: 270x440x80 mm (LxWxH);
Vægt: 500 gr.


4E-FMTC

Stationær / vægmonteret brandmikrofonstation med berøringsskærmpanel og til kommerciel kald.

4E-FMTC er en stationær / vægmonteret mikrofonstation med touchscreen panel. Det kan adressere op til 255 zoner og udløse alle kilder eller beskeder, der er tilgængelige i hele systemet. 4E-FMTC-funktionerne spidshalsmikrofon til generel kald og (bag transparent brandvandsdør) separat, fuldt overvåget brandmikrofon.

4E-FMTC tilbyder dual mode operation: kaldetilstand (brandmandens dør lukket), hvor kun generelle meddelelser og kaldefunktioner er tilgængelige; nødstilstand (brandmandens dør åben), hvor nødmeddelelser og brandmandens mikrofon er til rådighed. 4E-FMTC er tilsluttet L-Net-grænseflade til COMPACT eller IMPACT-hovedenheden og kan være daisy-chained med flere L-Net-enheder. 4E-FMTC er dedikeret til opkaldspunkter, hvor både general purpose paging og emergency evacuation management er nødvendig. 4E-FMTC indeholder fejlovervågning og EVAC-funktionalitet, og er derfor egnet som nødmikrofon.

Tabel-top version;
Elektrisk overvågning;
Håndholdt brandmikrofon med ALL-CALL-knap;
Kurvlængde: 1,10 m;
Obligatoriske indikatorer Kraft, Evac, Fejl, Optaget;
Adgangsniveaubeskyttelse med gennemsigtigt beskyttelsesdæk;
Automatisk forstærkningskontrol på mikrofonchip;
Adresserbar 0 – 255;
Konfigurerbar 7 “berøringsskærm til kaldekontrol og statusinformation;
30 cm gooseneck med dynamisk hyper-kardioid mikrofon;
2 x RJ45 til Ring, Spor eller Daisy-Chain Interfacing
Dimensioner: 270x440x80 mm (LxWxH);
Vægt: 600 gr.


4E-FMWB

Brandmands-mikrofon vægkasse.

4E-FMWB, er en billig og effektiv netværks brandmands mikrofon vægkasse, der nemt integreres med både COMPACT og IMPACT Voice-Alarm systemer.

Multi-zone nødmikrofonenheden er et overflademonteret skab, der indeholder en knytstyret og støjreducerende mikrofon enhed, zonevalgsknapper til kalde- og forudindspilede meddelelsesmeddelelser. Mikrofonenheden bruges typisk af Emergency Services til at hjælpe evakuering af personer fra en bygning i en nødsituation. For at give brugeren driftsikkerhed, har mikrofonenheden et frontpanel, der indeholder LED’er for at angive følgende forhold: -Status, Kun samtale, Tal nu og Optaget. Mikrofonenheden overvåges fuldt ud og er forbundet til hovedsystemet ved hjælp af L-NET-systemkabler til COMPACT og / eller IMPACT.

Vægmonteret version;
Intern afslutning gennem kirtelplade ved brug af single eller
redundant L-Net
Adresseindstilling 01 – 255
Dynamisk mikrofon, Noice Cancelling fit holdes på coiled kabel
RJ45, powered daisy-chain
X-over FTP CAT5e (eller højere) 250 m
Audio output, digital stream L-NET
Frekvenssvar – 100 Hz – 12 KHz
Overvåges – Ja
Driftsspænding – 24 VDC (L-Net)
Strøm, Fejl, EVAC, ALERT, BUSY indikatorer
Antal zoner 255, 6-knapper
Dimensioner: 385 x 440 x 140 mm (HxWxD);
Vægt: 6,5 kg.


4E-CMP

Kommerciel kaldekonsol med gooseneck mikrofon og trykpanel

4E-CMP, 6-zoner Trykknapstyret kaldekonsol, der kan adressere kommercielle meddelelser inden for COMPACT og IMPACT-arkitekturen.

Tabel-top version;
Automatisk forstærkningskontrol på mikrofonchip;
Adresserbar: 0 – 255;
6-zone valgknapper og 1-PTT;
30cm gooseneck med dynamisk hypercardioid mikrofon;
2 x RJ45 til enkeltpunkt eller daisy-chain interfacing;
Dimensioner: 270x220x80 mm (LxWxH);
Vægt: 350 gr.

4EVAC-4E-CMT

Kommerciel kaldekonsol med gooseneckmikrofon og berøringsskærm.

4E-CMT touchscreen-styret kaldekonsol, der kan adressere kommercielle meddelelser inden for COMPACT og IMPACT-arkitekturen.

Tabel-top version;
Automatisk forstærkningskontrol på mikrofonchip;
Adresserbar: 0 – 255;
Konfigurerbar 7 “berøringsskærm til kaldekontrol og statusinformation;
30 cm gooseneck med dynamisk hyper-kardioid mikrofon;
2 x RJ45 til Ring, Spor eller Daisy-Chain Interfacing;
Dimensioner: 270x220x80 mm (LxWxH);
Vægt: 350 gr.


SW6-SWITCHING Module

Små belastninger er et perfekt match til SW6-SWITCHING modulet. En enkel måde at distribuere høj effekt over flere små belastninger. Ingen rackbuild, ingen ingeniør!

SW6-SWITCHING-modulet er en effektiv og omkostningsbesparende tilføjelse til COMPACT-konceptet. Direkte tilsluttet en enkelt udgangsledning til DA-200, skifter koblingsmodulet linjen ind i 6 yderligere overvåget højttalerlinier til kald.

Ved hjælp af to forstærkerkanaler giver SW6 paging samtidig med baggrundsmusik til uafbrudt kald og BGM-tjenester. Hvis tavse zoner blandes med systemkonfigurationen, vælges en intern (3) overvågningskanal for at garantere 24/7 kabelintegritet detektion.

Et enkelt end-off-line modul (EOL) overvåger kabelintegriteten for kortfeil, åbenfejl og jordlækage, der modtager en AC-bærer, der genereres af SW6 for hver linje.

Hver SW6 kommer i et DIN-skinnehus, der sidder på et reserveret sted inde i COMPACT-huset, der kan håndtere et modul, der tjener op til 6 ekstra omstillede højttalere.

Hver højttalerlinie med en belastning så lille som 1 watt eller så stor som 200 watt kan lytte til både BGM og / eller PAGING. Denne dynamiske lydfordelingsform gør COMPACT til det mest kompakte og alsidige system i branchen.

 

 


Se andre produkter: DIVA– IDA – PRIMA